Politici confidentialitate

S.C. HSA AUDIO S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P sub numarul 13772916.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. HSA AUDIO S.R.L., cu sediul social in Bd. Iuliu Maniu  Nr. 305, sector 6, București, codul de inregistrare fiscala 13772916 , nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/2882/2001 , isi asuma obligatia de a administra datele personale ale clientilor in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile mai jos declarate.

Modalitatile de colectare a datelor cu caracter personal:
direct de la Cumparator, prin completarea formularului aferent crearii unui cont de client si plasarea comenzii;
automat, in momentul in care este accesat Site-ul, prin cookies sau IP (Internet Protocol).
 

Scopurile colectarii de date cu caracter personal

2.1. Scopurile colectarii de date de catre Vanzator, fara obligatii, sunt urmatoarele:

procesarea comenzilor plasate de dumneavoastra, confirmarea acestora si informarea privind evolutia si livrarea comenzii;
realizarea unor profile de marketing;
comunicarea ofertelor, promotiilor sau mesaje de instiintare privind activitatea Vanzatorului;
participarea la eventuale concursuri organizate de Vanzator;
statistici necesare care urmaresc imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor puse la dispozitie de Vanzator.

2.2. In cazul in care refuzati furnizarea datelor cu caracter personal, consecintele sunt urmatoarele:

imposibilitatea plasarii de comenzi pe Site;
nu veti fi instiintat in privinta concursurilor, promotiilor.
 

Comunicarea prin e-mail


3.1. E-mailul dvs. va fi folosit pentru a va comunica statusul comenzilor;

3.2. Prin introducerea e-mailului in campul “Newsletter”, aflat in zona inferioara/ dreapta a Site-ului, va declarati ca fiind de acord cu primirea newsletterelor pe e-mail. Acestea vor contine oferte, promotii sau mesaje privind activitatea Vanzatorului.

3.3. Newsletterele primite contin si un link, care va permite dezabonarea de la acest serviciu;

3.4. Vanzatorul este obligat sa nu furnizeze adresa dvs. de e-mail niciunor terti.