• Electro Voice ZLX 4

Electro Voice ZLX 4

Not yet rated Spune-ţi opinia

8.300,82 Lei 6.726,21 Lei

Economisești 1.574,61 Lei

Disponibilitate:
10
Cod produs:
ElectroVoice ZLX 4
Producător:
Electro Voice

Plata in rate prin EuPlatesc:

Alpha Bank - până la 12 rate fără dobândăBCR - până la 12 rate fără dobândăBRD - până la 12 rate fără dobândăBanca Transilvaniapână la 6 rate fără dobândăPiraeus Bankpână la 12 rate fără dobândă


Plata în rate prin MobilPay:

Garanti Bank - până la 12 rate fără dobândăCredit Europe Bank - până la 12 rate fără dobândă


Sistem compus din:

  • 4 x ZLX 15
  • 2 x SET STATIVE
  • 2 x CABLURI 2M
  • 2 x CABLURI 10M

 

Sistemul nu include PM 1000-3

 

Electro-Voice ZLX 15

Noile boxe portabile ZLX se fac remarcate prin cele mai complete şi inovatoare caracteristici din clasa lor, oferindu-vă mai mult control asupra sunetului pentru a vă asigura ca publicul se conectează cu momentul vostru creativ, indiferent de eveniment.

ZLX combină decenii demonstate de know-how ale ingineriei pro-audio cu un nou look îndrăzneț și caracteristici user-friendly care vă oferă un control extraordinar asupra sunetului – toate cu calitatea şi fiabilitatea renumită Electro-Voice.

Disponibil în versiuni pasive si active de 12 și 15-inch şi perfect pentru utilizarea fie ca principal sau monitor, ZLX reprezinta un nou standard pentru muzicieni, DJ, interpreți și pentru toti cei care doresc mai mult de la un difuzor portabil.

Electro-Voice ZLX-15 vă oferă siguranţa componentelor celor mai de incredere din industrie – proiectate la standarde stricte pentru a aduce calitatea audio excepțională a Electro-Voice pentru aplicaţii mai mari, cu sau fără subwoofer.

Spune-ţi opinia