• Electro Voice ZLX 3

Electro Voice ZLX 3

Not yet rated Spune-ţi opinia

8.302,17 Lei
Disponibilitate:
76
Cod produs:
ElectroVoice ZLX 3
Producător:
Electro Voice


Sistem compus din:

  • 2 x ZLX 15
  • 2 x ELX 118
  • 2 x PCL 880
  • 2 x CABLURI 2M
  • 2 x CABLURI 10M

 

Sistemul nu include PM 1000-3

 

Electro-Voice ELX 118

Electro Voice ELX 118 este un subwoofer puternic proiectat pentru a pentru a oferi adâncime, cu bass puternic ce se resimte in piept, imbracat in lemn usor.
Susținut de un amplificator de 700W clasa D potrivit perfect pentru un difuzor de 18″, EV ELX118 este optimizat perfect pentru a lucra in armonie cu EV’s ELX 112 si ELX 115.
Panoul din spate include 1 XLR / TRS Combo Jack și 1 XLR ieșire.

Cu o greutate de numai 31,7 kg, EV ELX 118P este o solutie perfecta pentru DJ si muzicinei care isi configureaza si performa singuri. Nu este nevoie de un al doilea set de maine pentru a monta/configura acest subwoofer.

 

Electro-Voice ZLX 15

Noile boxe portabile ZLX se fac remarcate prin cele mai complete şi inovatoare caracteristici din clasa lor, oferindu-vă mai mult control asupra sunetului pentru a vă asigura ca publicul se conectează cu momentul vostru creativ, indiferent de eveniment.

ZLX combină decenii demonstate de know-how ale ingineriei pro-audio cu un nou look îndrăzneț și caracteristici user-friendly care vă oferă un control extraordinar asupra sunetului – toate cu calitatea şi fiabilitatea renumită Electro-Voice.

Disponibil în versiuni pasive si active de 12 și 15-inch şi perfect pentru utilizarea fie ca principal sau monitor, ZLX reprezinta un nou standard pentru muzicieni, DJ, interpreți și pentru toti cei care doresc mai mult de la un difuzor portabil.

Electro-Voice ZLX-15 vă oferă siguranţa componentelor celor mai de incredere din industrie – proiectate la standarde stricte pentru a aduce calitatea audio excepțională a Electro-Voice pentru aplicaţii mai mari, cu sau fără subwoofer.

Spune-ţi opinia