• Electro Voice ZLX 1

Electro Voice ZLX 1

Not yet rated Spune-ţi opinia

11.750,78 Lei 10.537,00 Lei

You save 1.213,78 Lei

Disponibilitate:
76
Cod produs:
ElectroVoice ZLX 1
Producător:
Electro Voice


Sistem compus din:

  • 2 x ZLX 12
  • 2 x ZX1 SUB
  • 1 x PM 502
  • 2 x PCL 880
  • 2 x CABLURI 2M
  • 2 x CABLURI 10M

 

Dynacord PM 502

Datorita felului in care a fost conceput mixerul PM 502, este clasat in centru instalatiilor din categoria Bistro, cluburi mici, saloane, buticuri, baruri de hotel și holuri de biserici, mosche, fiind indicat si pentru aplicatii similare. Reprezinta alegerea ideala pentru entertaineri, DJ si trupe mici care isi doresc o solutie compacta si usoara pentru aplicatiile live sau pentru repetitii. MP3-Playerul integrat in partea frontala permite accesul facil pentru redarea muzicii de pe un hard drive sau stick USB. Interfata digitala USB aflata in spatele mixerului permite inregistrarea.

Mixer amplificat cu 5 Mic/Line si 3 Canale Stereo, 2 x 450W RMS/4 Ohmi, presetari pentru 32 efecte HQ editabile, player audio integrat, interfata USB, 3 masters, 3 x 7band EQ, conectivitate pentru live si install.

 

Electro-Voice ZX1 SUB

Electro-Voice ZX1-Sub este optimizat pentru a face performanță cu o varietate de difuzoare EV, inclusiv ZX1, EVID, și modele EVU, și va adăuga o adâncime de joasă frecvență pe care o puteți simți și auzi. O alegere ideală pentru a finaliza o gamă largă de instalații fixe mai mici sau sisteme de sunet live.

 

Electro-Voice ZLX 12

Noile boxe portabile ZLX se fac remarcate prin cele mai complete si inovatoare caracteristici din clasa lor, oferindu-va mai mult control asupra sunetului pentru a va asigura ca publicul se conectează cu momentul vostru creativ, indiferent de eveniment. ZLX combină decenii demonstate de know-how al ingineriei pro-audio cu un nou look îndrăzneț și caracteristici user-friendly care vă oferă un control extraordinar asupra sunetului – toate cu calitatea și fiabilitatea renumita a Electro-Voice in care au incredere profesioniștii.
Disponibil în versiuni pasive si active de 12 și 15-inch si perfect pentru utilizarea fie ca principal sau monitor, ZLX reprezinta un nou standard pentru muzicieni, DJ, interpreți și pentru toti cei care doresc mai mult de la un difuzor portabil.

 

 

Spune-ţi opinia